КУРСОВЕ РОДИНА

За своята история от над 20 години РОДИНА успя да се докаже като лидер в образователния сектор по математика в България.

ЗА МАТЕМАТИКАТА

Най-доброто място за сериозно обучение по математика. Планирайте своето време с нас.

Задължителни матури

Математиката е сред най-важните предмети в българското образование, поради което учениците полагат три задължителни матури.

Точна наука

Значението се определя от самата наука, която се разширява и надгражда с всяка изминала година в училище.

Курсове и уроци за подготовка по математика

Нашите курсове

Нашите курсове и уроци по математика са разработени съобразно държавните образователни стандарти за всяка една учебна година и клас.

Нашата методика

Нашата методика включва контролни изпити всяка седмица, домашни задачи, пробни изпити, постоянен контрол и оценяване на постигнатите знания.

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА

ПОМОЩ В УЧИЛИЩЕ, ЛЕТНИ и ЦЕЛОГОДИШНИ
курсове и уроци по БЕЛ и МАТЕМАТИКА

Информация за ЦЕНИ и отстъпки: 0887 099 730

за 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. и 12. клас
(НВО, Матура и кандидат-студенти)

Математиката е за всички

В РОДИНА изборът винаги е ваш!

Ние вярваме, че математиката е за всички, които искат да бъдат сред най-добрите в своя клас и училище.

В РОДИНА не вярваме в еднаквото обучение на всички ученици. Затова предлагаме уроци и курсове по математика, които да отговарят на всичко, от което имате нужда. Винаги можете да изберете продължителност и интензивност на обучението си, както и специална насоченост, тема, област или раздел от математиката.

Доверете се на нашия опит и изберете да учите математика с нас!

Вниманието, съобразено лично с вас, е ключът към успеха в обучението по математика. Стимулиращата среда ви позволява да учите през цялото време, по-бързо, отколкото можете да си представите!

Всички уроци и курсове

Искате да учите математика?

КОИ СМЕ НИЕ

Ние отваряме света с образование. Светът ви очаква.

Ние от Родина сме сред първите школи за подготовка по математика, която предлага цялостно образователно решение за деца от 8-годишна възраст до 12. клас, кандидат-студенти и студенти. В нашите уроци и курсове за подготовка и извънкласното обучение по математика се учи по методика, съобразена с утвърденото в българското училище учебно съдържание.

Ние от Родина знаем, че доброто образование е най-ценният актив, затова помагаме на децата и техните родители да го получат. В Родина вярваме в неограничените възможности, които знанията дават на децата и правим ученето интересно, резултатно и достъпно.

Доброто образование e най-важната инвестиция, която може да направи всеки родител в своето дете, а математиката трябва да се учи повече и от по-рано.

Учители по математика

Индивидуални частни уроци по математика в София

ПРОГРАМИ НА ОБУЧЕНИЕ

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ

Ако ви предстои матура по математика или кандидатстване с математика в университети

ЕЛИТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

В РОДИНА винаги са работили най-елитните преподаватели по математика, които знаят от какво има нужда всеки мотивиран млад човек, за да бъде приет в желаното училище, университет и специалност.

РОДИНА винаги е било мястото, където учениците идват и учат с желание. Година след година, вече можем да се похвалим, че нашите курсисти вече са лекари, юристи, икономисти, инженери – достойни професионалисти в своите области! 

УПОРИТА РАБОТА

През всичките години на упорита работа, успяхме стъпка по стъпка да изградим не само материалната база на РОДИНА, но и да направим нашия център лидер в извънкласното обучение на ученици и кандидат-студенти.

МОДЕРНА УЧЕБНА БАЗА

Към момента РОДИНА разполага с най-голямата и модерна учебна база за подготовка за ученици и кандидат-студенти в страната. Обучението се осъществява при спазването на всички превантивни мерки с цел осигуряване на възможно най-висока степен на безопасността на своите курсисти, преподаватели и служители.

Общият капацитет на базата е обучение на 400 ученици на ден, което прави учебната база на РОДИНА без аналог в страната

ПРИЯТЕЛСТВО И ДОВЕРИЕ

При нас ще се чувствате ценени, защото ще се радваме заедно с вас на всички знания, успехи и награди, които ще получавате.

Разбираме какви усилия трябва да положите, затова ще се опитаме да ви помогнем да реализирате своите желания в реалност.

Стъпките на успеха

Бъди в час учи с нас математика в Родина и върви сигурно по стъпките на успеха!
Курсове и уроци съобразени с държавните образователни стандарти.

ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР

РОДИНА ви предлага да проверите знанията и подготовката на вашия ученик по математика през учебната година! Материалът в тестовете по математика е съобразен с изученото в училище до момента. Форматът на пробните изпити по математика е съобразен с последните наредби на МОН.

Цените за явяване на един пробен изпит започват от 50 лв.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас и се възползвайте от нашите съвети и актуална информация за стартиращи курсове.

Телефони за информация:
0700 1 84 48 (безплатен от цялата страна)
02 9888 604 или 0887 099 730

УЧЕБЕН ОТДЕЛ

Записване и консултации за курсове и уроци по математика

Адрес:

1142, гр. София, ул. „Ген. Й. Гурко“ 74

Телефон:

0700 1 84 48 или +359 887 099 730

Сигурна учебна среда?

Ако искате вашето дете да учи в здравословна и сигурна образователна среда, насърчаваща индивидуалното развитие, вижте повече.

© 2023 Център за извънкласни форми и дейности, курсове, подготовка и частни уроци по математика за ученици и кандидат-студенти "РОДИНА Математика" е регистрирана търговска марка. Всички права над името и марката са запазени. Всички посочени цени на услуги са без начислено ДДС.